top of page

За любовта към тялото ни с Дерия Хюсеин

Актуализирано: 8.11.2021 г.

Започнахме есенния сезон с първото ни дългосрочно сътрудничество, а именно тоза с Дерия Хюсеин. Тя е диетолог и студент по нутриционистика, който помага на цяла общност от жени да се грижат за тялото си посредством здравословно хранене, тренировки и приемственост.


Вярваме, че материалите, които ще ви представим в следващите месеци са наистина #окриляващи и ще ви помогнат да чувствате неподправена любов към тялото си. Както и всички останали наши проекти, съдържанието тук не е изготвено ексклузивно за жени. Вярваме, че всички хора ги е грижа за външния им вид, а именно затова е важно да се погрижат за него, започвайки от вътре.


Септември

Започнахме съвместния си проект с няколко съвете за това ние като външни хора и приятели да бъдем по-щадящи към другите и външния им вид.


*60 кг. тук са дадени като примерно число, а не като референтна стойност.


Октомври

През октомври Дери разглежда отношението ни към тялото през призмата на външните влияния. Прочетете повече, за да видите как съветва тя да се справим с тях.
Следете профилите на Окрилена в социалните мрежи за следващите части на този нов проект! Ще добавяме съдържанието за грижата към тялото и в тази статия.
103 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page